Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Különleges bojlis ólmaink segítségével készítsd el a tökéletes bojlis szereléked

Pecaláz
Különleges bojlis ólmaink segítségével készítsd el a tökéletes bojlis szereléked

Magyarország egyik legszélesebb bojlis ólom választéka nálunk van és ez irányba folyamatosan fejlődünk. Közel 600 fajta bojlis ólom variáció, ami rengeteg fajta bojlis szerelék elkészítésére ad lehetőséget. 

Középkonzolos ólmok

A középkonzolos formákat itt éred el.

A különleges formákat itt éred el.

17 fajta forma közül tudtok választani, azon belül számos súly felosztásban. 7 fajta textúrával bármely típus elkészíthető és igyekszünk a Ti igényetekre gyártani. Tudnod kell, hogy ezek az ólmok nem szinterező gépekben készülnek, hanem egytől egyig, minden darab kézzel gyártott és Neked készült!

Különleges textúráink


Barna talaj volt az elsők közt, amire véletlen folytán bukkantunk. Nem egy készen megvásárolható, készre csomagolt bevonatról beszélünk, hanem egy át dolgozott, megmunkált alapanyagról. Darálni, őrölni és szelektálni kell, ahhoz, hogy tartósan az a bojlis ólmon maradjon. Ez a textúra porózus, tehát idővel kopni fog, hisz a realisztikus élményt csak így érhetjük el. Természetes barna színű bevonat, ami tőzeges föld illetve szárított növények, fás keverékéből épül fel. Egy komplex textúra, ami kifejezetten jól dippelhető, mártogatható és pasztázható. Garantáltan magába tudja szívni a folyadékokat, így lassan oldódva adja ki az értékes felszívott anyagokat. Sötét, kemény talajok koronázatlan királya, víz vagy dip hatására színe sötétebbé válik. Száraz állapotában sajnos kophat, de ez a természetes anyagok velejárója. Csak a felső réteget érinti, mert ezek is dupla réteggel készülnek, így akár a teljes lekopás után is egy átlagos súlyt kapunk. A semmi közepén sem veszik észre a halak, mert beleolvad a talajba, mint egy kaméleon a dzsungelbe.

Bojlis ólom barna talaj bevonattal


zöld növény, ami fantázia nevét azért kapta, mert nem csak egy fajta mohából, hanem növények mixéből épül fel, hogy teljesen egyedi élményt nyújthasson Nektek. Maga a textúra porózus, száraz állapotában kophat súrlódások esetén, de az alatta lévő alsó réteg mind végig az ólmon marad. Azért nem kezeljük egyéb anyagokkal, mert lenne rá lehetőség, de úgy a természetesség adta adottsága eltűnne. Szintén dippelhető illetve pasztázható és további számos egyéb lehetőség rejlik még ezekben a természetes zöld színű bevonatos bojlis ólmokban. A zöld szín, a RAL skálán az adott mix függvényében változhat. Például egy év eleji rendelésben lévő ólom színe eltérhet egy év végi gyártásból származó ólom színével összevetve. 

Bojlis ólom zöld növény bevonattal


A zöld moha, már nem egy természetes bevonat, hanem egy speciálisan ezért gyártott, a textil iparból származó szálak alkotják. Egyáltalán nem porózus, abszolút nem kopik és kevésbé sérülékeny. Az álcázás egyfajta kifinomult stílusa ez a különleges, zöld moha színű bevonat. Láttál már vízből kivett, mohával benőtt követ, fa darabot? Na pont ezt tudja utánozni. A víz alatti dzsungelben, hínár mezőkben verhetetlen álcázási sajátosság. Beleolvad a környezetébe, és ezt a legjobban látó halak sem vehetik észre. Persze, ahhoz az kell, hogy jókor és jó helyen használjuk. Ahol növény foltokat látunk, oda bátran leengedhetjük szerelékünk. Dobós, parti pecáknál a sekély, szélvizeket keressük, ahol sejthető növényes rész. Dippelhető valamilyen szinten, de nem tudja magába szívni az értékes anyagokat, vízbe érés után egyből terül. Minden formához bátran ajánlott.

Bojlis ólom zöld moha bevonattal


Barna moha, egy prémium bevonat típus. Ez a bevonat, egy régi, ottmaradt, mohával benőtt tárgyat kíván utánozni. Tapintásra olyan mint ha egy puha növényt érintenél meg. A víz alatt, a növények alján találhatóak olyan barna, sötét részek, ahova az ilyesfajta álcázást kifejezetten ajánljuk. Vizesen picit sötétebb lesz a színe, nem csillog és feltűnést sem kelt. A Dippet rövid ideig tartja magán, de abszolút van létjogosultsága a használatának. Paszta megtartásán segít ez a barna szálas textil bevonat, kisebb adagokat magán tud tartani. Bevonása dupla rétegben történik, felső rétegje nem porózus, tehát nem kopik. Fölösleges rész az első vízbe mártás után lemosódik, a maradék kellő mennyiség tartósan rajta marad. A halak számára láthatatlan, sőt, még az emberi szem is sokszor kevés hozzá, hogy kiszúrjuk.

Bojlis ólom barna mohás bevonattal


Barna textúra egy micro, rövid szálas bevonat ami körbe öleli kiválasztott bojlis ólmunkat. Elegáns, egyedi megjelenést eredményez a vízparton és a víz alatt is egyaránt. Van egy olyan tulajdonsága, hogy a magas tapadó felületével bármelyik ólom típus pasztázhatóvá válik. Képzeld el, mintha egy tépőzár kis fogacskái lennének, maga a felület alapja. Az iszap is megtapad rajta, ezáltal növelve a rejtőzködést csupasz területeken. Sötét barna színe, a talajon a halak számára felismerhetetlen. Minimál stílust kedvelők részesíthetik előnyben. Ez is dupla rétegben készül, így nagyon tartós, patent textúrával van dolgunk. Aki olyan súlyra vágyik, ami kophatatlan, az válassza az egyedi barna textúrát, minden formához tökéletesen használható.

Bojlis ólom barna textúrás bevonattal


Fekete moha típus egy igazi kuriózum, eddig mindenki számára ismeretlen bevonat volt. Szintén, hosszabb szálakban öleli körbe bojlis ólmainkat, ami a legsötétebb talajokra lett tervezve. Csupasz felületeken is képes olyan álcázásban maradnia, ami egyáltalán nem kelt félelmet a halakban. Ezen is múlik, hogy eltudunk-e jutni kapásig, elnyerjük-e a halak bizalmát. A halak számára felismerhetetlen, adottságát tekintve feltűnést sem kelt és nem csillog a víz alatt. Vizet érve a szálak picit meglágyulva veszik fel a víz természetes mozgását, áramlását így segítve a természetes mohás fák, gallyak utánzását. A textúra nem porózus, nagyon stabil bevonat ami a legextrémebb talajokon sem sérülhet. 

Bojlis ólom fekete mohás bevonattal


A kagylóhéj bevonat a természetes bevonatok egyik királya. A ponty egyik csemegéje a kagyló és ezek közelében szívesen táplálkozik - tartja a mondás. Ezért gondoltuk azt, hogy az erősen kagylópados részeken feltűnés mentesen, kagylóhéjas bevonatnak van létjogosultsága. Ezzel a bojlis ólmunk tökéletesen álcázva lesz, így a halakban nem kelt félelmet és feltünés nélkül kínálhatjuk fel csalijainkat. Ehhez a bevonathoz célszerű olyan zsinórt használni, ami strapabíró. Alapból aki kagylós padkát akar meghorgászni, annak alapból olyan bojlis szereléket kell készíteni, ami bírja a kiképzést. Általános horgászathoz nem javaslom ezt a bevonatot, hisz a normál zsinórt sértheti, elvághatja. Felkészültség és tudatosság kell ehhez a textúrához, de ha tudod mit akarsz, egy jó kártya lehet a kezedben. 

Bojlis ólom kagylóhéjas bevonattal


Ezekkel a textúrákkal olyan bojlis szerelékeket készíthettek, amikkel a rafinált, öreg nagy halak még nem találkoztak. Ez is egy olyan plusz lehetőség, amivel a sikeresség növelhető, hisz tudjuk, az utolsó 1 méter ami igazán számít. Mi azt valljuk, hogy ha már csak 1%-al is növelni tudjuk az esélyeinket a többi sporttárssal szemben és irigykedve nézheti sikerességünk, nekünk az már bőven megérte. Mindenkinek van legalább egy tuti csalija, ami szinte mindenhol beválik. Legyen ez is egy olyan horgász cucc a bojlis táskádban, amire ha ránézel, tudni fogod, hogy kicsit közelebb kerültél álmaid halához.

Nem csak általános formákban gyártunk, hanem különleges és egyedi formákban is készítünk súlyokat. De miért tud igazán egyedi lenni? Olyan bevonatokkal dolgozunk, amik még nem ismert textúrák, sem a halak és sem a horgászok számára. Olyan új lehetőséget hordoznak magukban, amivel kicsit eredményesebbek is lehetünk egy-egy horgászat alkalmával.

Az öntéstől egészen a minőség ellenőrzésig, hisz minden darabot szemügyre veszünk többször is. Sajnos ezért, nálunk előfordul a selejt is, ami visszadolgozásra kerül a későbbiekben, de a szelekció során nem kerülhet vásárlóhoz. Tudjuk, hogy ezek csak esztétikai hibák, de Mi prémium minőségben készítjük ezeket a bojlis ólmainkat. Igyekszünk a lehető legjobb minőségben gyártani, hogy olyan érzésed legyen mikor használod, hogy igen, ez Nekem készült.